Συσκευασίες

targets-tl
targets-tr
grayscale

Η femme fanatique εστιάζει σε συγκεκριμένα αξεσουάρ του γάμου( και όχι μόνο)
τσάντα και κουτιά χειροποίητων παπουτσιών χορού!
Σχεδιασμός Some think @somethinkgr

Καλό μήνα! Άρωμα φρεσκάδας μπήκε μαζί με τον Μάρτη στο τυπογραφείο μας MOOD OF THE DAY BOX με 7 σαπούνια, σε 7 αρώματα, 7 χρώματα & 7 διαθέσεις Από την ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΡΙΟΛΑΝΟ-ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ και τον ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟ με την νέα κατασκευή–παραγωγή των χειροποίητων σαπουνιών τους από την ΑΙΓΙΝΑ, που έχουν το παρασκευαστήριό τους για Ελλάδα & εξωτερικό… Τα παράγουν με ελληνικό ελαιόλαδο, φυσικά αιθέρια έλαια και φυσικές χρωστικές ουσίες & τα συσκευάζουν σε κουτί συρταρωτό, κατάλευκο Xper με ασπρόμαυρη εκτύπωση, όπου κέρδισε τους Γάλλους με βραβείο για σχεδιασμό νέου προϊόντος στην έκθεση Maison & Objet 2017. Τα γραφιστικά είναι της Ηλιάνας Αλεξάνδρου. www.thecoolprojects.com

 

Η Melefsis είναι μια οικογενειακή επιχείρηση νομαδικής μελισσοκομίας.

Η Έλυα,που ζει στα Εξάρχεια έρχεται με τα μέλια της να εφαρμόσει & να κουμπώσει τις συσκευασίες τους & τις συνταγές τους με τα χαρτιά μας …& επειδή οι μέλισσες έλκονται από τα χρώματα της φύσης ,έτσι & αυτή χάνεται στις αποχρώσεις της σκάλας χρωμάτων PANTONE-που πάντα συνοδεύονται με την χρυσή σταγόνα του-… & εμείς στο αγαπημένο μας μέλι  Eρείκης,ένα πραγματικό ελιξίριο μακροζωΐας και υγείας.Ταιριάζει με αλμυρά τυριά, αλλαντικά, όπως προσούτο και σαλάμι,κόκκινο κρασί & καλή παρέα!

www.melefsis.com

Τράπουλα : δεν είναι απλά ΤΑΡΩ

RELAX – ACCEPT – LET_GO-MOVE _ON

Αποτελείται από 44 τετράχρωμα φύλλα πλαστικοποιημένα gloss με στρογγυλεμένες γωνίες δύο όψεων σε χαρτί Garda 400gr.Εσωκλείονται σε διάφανη θήκη και σε κουτί συσκευασίας super fine 350gr.πλαστικοποιημένο matt.

Σχεδιασμός-διακίνηση:Anekant

Χαρείτε τις!

colourscale
targets-bl
targets-br