Ειδικές κατασκευές

targets-tl
targets-tr
grayscale

Όταν ο ήλιος πάει για ύπνο Μάρτης – Παιδικό βιβλίο
Δεν βλέπαμε την ώρα να το πάρουμε στα χέρια μας. Ετοιμάζαμε γιορτή μεγάλη την πρώτη μέρα της άνοιξης. Αλλά ζωή είναι εκείνο που συμβαίνει όταν εσύ κάνεις όνειρα, έτσι δεν λένε; Είναι έτοιμο, το παραλάβαμε και το κοιτάζουμε μαγεμένοι. Και ανυπομονούμε να τελειώσουν όλα αυτά για να το δείτε κι εσείς. Και τότε θα είναι γιορτή. Και θα είστε όλοι καλεσμένοι μας για να φτιάξουμε μαζί ένα πάπλωμα που να χωράει τα όνειρά μας.

Paper handle bag for love σε Desiree Red χαρτί του οίκου Curius Matter/270gr

Χάρτινη συσκευασία τσάντας (over size) σε χαρτί superfine 250gr και μαύρη βαμβακερή κορδέλα ώμου!

Αριθμημένη έκδοση 52/100 στην χάρτινη συσκευασία & τις αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου σε δύο παραλλαγές μολυβένιας σοκολάτας!

Φάκελος-Θήκη με τον χαρακτηριστικό αναδιπλούμενο τρόπο κλεισίματος χώρις κόλλημα.
Η φιλοσοφία και των 17 καλλιτεχνών, που συμμετείχαν στην έκθεση “Post-nostalgia: Το Design συναντά την ουτοπία” της Vakalo Art & Design College, ήταν η χρήση απλών υλικών και σύμφωνα με αυτήν επιλέχθηκε ο τύπος του χαρτιού να είναι γκρι-γκρι 380 γραμμ.
Δημιουργία: Βασίλης Μαρματάκης

MINI STAND
OPUS 4 handmade jewelry
Στο ανάπτυγμά του 24×51 cm χρησιμοποιήθηκε χαρτί munken lynx 600gr.με πάτημα χρυσού foil και εκτύπωση χρυσού offset. Ολοκληρώθηκε με κοπτικό-πίκμανση και κόλλημα.
Οι δημιουργοί αυτοπροσώπως!
Καλλιόπη Μουρατίδου και Γιώργος Γεωργιάδης: Opus 4
Σχεδιασμός: aeraki | visual communication design

Καλλιόπη Μουρατίδου και Γιώργος Γεωργιάδης: Opus 4
Σχεδιασμός: aeraki | visual communication design

 

Στην Ρωμαϊκή Αγορά & στο Φετιχέ Τζαμί  παρουσιάστηκε τέλος Νοεμβρίου 2017 ο πολυτελής κατάλογος της έκθεσης «VANITY-Ιστορίες κοσμημάτων από τις Κυκλάδες» (με πρωτοβουλία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων) & η οποία στο εξής θα “ταξιδεύει” σ’ όλον τον κόσμο, μέσω της πρωτότυπης έντυπης έκδοσης. Tα στοιχεία της έκδοσης: -ένας τόμος σκληρόδετος με ανοιχτή ράχη τοποθετημένη στην αντίθετη κλασσική θέση, ο οποίος περικλείει δύο βιβλία που κατά το ξεφύλλισμά τους ανοίγουν αριστερόστροφα &  δεξιόστροφα. -θήκη με 12 μονόφυλλα νέων εικαστικών-δημιουργών όπου τα έργα τους εμπνέονται από τα κυκλαδικά κοσμήματα. -όλα περιλαμβάνονται  σε κουτί ανοικτό, λαμιναρισμένο με χαρτί καθρέφτη & περασμένο από λευκή πάστα γραμμάτων. Διάρκεια υλοποίησης έργου:6 μήνες Γραφιστικός σχεδιασμός: www.about.com.gr.

Για τις ανάγκες της κινηματογραφικής ταινίας δημιουργήθηκε αυτή η ιδιαίτερη κατασκευή βιβλίου «THECAPSULE» -σε δυο σώματα ενοποιημένο- όπου κλείνει και ανοίγει αριστερόστροφα και δεξιόστροφα μέχρι την επαναφορά του στην αρχική του μορφή. Πρέπει να ολοκληρωθεί ο κύκλος της διαδικασίας κλεισίματος και ανοίγματος όπου κάθε πλάνο της ταινίας αναφέρεται σε συγκεκριμένες θέσεις. Ιδιαίτερη έμπνευση του δημιουργού του Βασίλη Μαρματάκη!

Ειδική κατασκευή σε σχήμα καρδιάς.

Ήταν το 2008 στο αποχαιρετιστήριο πάρτι του θεάτρου του Νότου και του θεάτρου AMORE.

Σχήμα 65×65 cm σε οντουλέ χαρτόνι 3mm με κοπτικό και φύλλα λαμιναρισμένα.

Γραφιστική επιμέλεια: Σάκης Στριτσίδης

Κουτιά επενδεδυμένα με δέρμα για την αρχειοθέτηση πολύτιμων χειρογράφων ή προσωπικών αντικειμένων

Χειροποίητη βιβλιοδεσία με δέρμα και πυρογραφία στο εξώφυλλο με μονόγραμμα (βιβλίο βάπτισης)

colourscale
targets-bl
targets-br