Έντυπα

targets-tl
targets-tr
grayscale

Hangers…xωρίς καλούπι!
Το digicut laser στο πνεύμα της black Friday

Δύο αποτυπώματα και πολλή φαντασία!
Στο 2ο Athens International Children’s Film Festival λέμε ναι!

Αγαπημένα φθινοπωρινά μονόφυλλα The Salad Project

 

Πολυσύνθετος κατάλογος τυπώθηκε σε διαφορετικά μεγέθη σελίδων και διαφορετικά χαρτιά: 28 σελίδες, σχήμα 27x40cm,σε χαρτί xper 140gr Δημήτριος Παπανδρέου ΑΕ – Χαρτιά Γραφικών Τεχνών με κουβερτούρα εξωφύλλου από ριζόχαρτο 112 gr και splendotlux metal argento 250 gr Χατζηαλεξιάδης | χαρτιά & ειδικά χαρτιά Ολοκληρώθηκε με ένθετο 40σελίδων και μονόπλευρη εκτύπωση τετράχρωμηoffset, 16,5×24 cm σε ριζόχαρτο 90 gr. Σχεδιασμός: G Design Studio

Το Εθνικό Θέατρο στην Επίδαυρο
Ορέστεια (τριλογία)
3 έργα – 3 σκηνοθέτες σε μία παράσταση!
3 έντυπα προγράμματα σε μία κασετίνα!
(Materica clay 360gr. Χαρτιά Περράκης με μαύρη γυαλιστερή θερμοτυπία)
Σχεδιασμός: busybuilding

Το ΄Ιδρυμα Θεοχαράκη B & M Theocharakis Foundation for the Fine Arts and Music ανοίγει τις πύλες του!
Με νέον οδηγό, με νέα αισθητική
σε ένα παιχνίδι… του εξωφύλλου, με το γύρισμα του τυπωμένου αυτιού στην δεύτερη όψη.
Κυκλοφορεί στο ένθετο της «Καθημερινής» της Κυριακής 22/9/2019
Σχεδιασμός G Design Studio

Από το 2007 όπου ξεκίνησε η συνεργασία μας με το Εθνικό θέατρο, οι μοναδικές παραστάσεις του εμπνέουν τους δημιουργούς και τυπώνουμε ξεχωριστά έντυπα εξαίρετης έμπνευσης!

To bar BLUE BIRD θα φιλοξενήσει το πάρτυ για τις 24ες Νύxτες Πρεμιέρας την Παρασκευή στις 28 Σεπτεμβρίου.

Τα ποτά του ξεχωρίζουν μαζί με τους καταλόγους του, που περιλαμβάνονται στη σκληρόδετη έκδοση 14,5×22 cm με την εξής ιδιαιτερότητα :

βαμβακερό πανί στη ράχη και λαμιναριστό χαρτόνι βιβλιοδεσίας 2mm που προεξέχει στο εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο, επενδεδυμένο με τετραχρωμία σε γυαλιστερό χαρτί.

Σχεδιασμός: Stefanos Αndreadis

Καταλόγος με ραφτό κολλητό δέσιμο και λαμιναριστά εξώφυλλα και οπισθόφυλλα με χαρτόνια βιβλιοδεσίας 5mm αφήνοντας ανοιχτή την ράχη του.

Φάκελος με τσέπη στην εξωτερική του όψη , για να ενσωματώνεται το τετράδιο σημειώσεων.

MNP DESIGN

Οι A2architects παίζουν στο μαύρο και στο άσπρο, στο χαρτί και στην κλωστή.

Χαρακτηριστικά:

Σημειωματάριο 14x21cm με μαύρο εξώφυλλο (χαρτί munkenpolar 300γρ.) και λευκά φύλλα γραφής 80γρ.
Ξεχωρίζει: διχρωμία στο ράψιμο με λευκή κλωστή στο μαύρο εξώφυλλο και μαύρη κλωστή στο λευκό κεντρικό σαλόνι.

H Ελ ΕU σίνα στοιχημάτισε στον πολιτισμό και ανακηρύχθηκε πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021. Καταθέτει πρόγραμμα *Μετάβαση στην EUphoria*, που εστιάζει στη σύνδεση τέχνης και καθημερινότητας με τρεις κεντρικές θεματικές: EUnviroment , EUrbanization , The EU working classes Το G design studio πάνω σε αυτήν την φιλοσοφία σχεδιάζει την ταυτότητα και όλες τις εφαρμογές. Βασική ιδέα είναι η συμμετοχή και οργανώνοντας workshops τα εικαστικά της ταυτότητας δημιουργούνται από τους ανθρώπους της Ελευσίνας. Ο κατάλογος πρωταγωνιστής σε αυτό το κάλεσμα, δίγλωσσος σε διαφορετικά χρώματα, σχήματα και χαρτιά!

Αστέρια, θάλασσα και σινεμά στο SIFF 17-22 Ιουλίου www.syrosfilmfestival.com . Ραντεβού εκεί, το είχαμε υποσχεθεί! Κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ομάδα τού SIFF, περιφέρεται από τον Ιούνιο στο τυπογραφείο μας για τους καταλόγους τους (που αριθμούν 112 σελίδες σε μαύρο χαρτί εξωφύλλου silky 240gr. τυπωμένο με λευκό μελάνι και εσώγλυφο πάτημα), τις αφίσες, τους χάρτες, τα εισιτήρια… Καλή επιτυχία παιδιά!

Ήταν «παραγγελιά» της black Friday… με πρωταγωνιστή το νέο μας μηχάνημα «Digicut MOHR» κοπής & χάραξης με lazer (χωρίς καλούπι). Περισσότερο κάψιμο τις επόμενες μέρες με νέες εφαρμογές του…

Στα άδυτα του ηλεκτρονικού μοντάζ..

Απεικόνιση 4 διαφορετικών εξωφύλλων με 4 διαφορετικές διαδρομές Α+Β όψη (G Desing Studio ) για το δίκτυο πολιτισμού του Δ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ ATHENS CULTURE NET, όπου ολοκληρώθηκε με 28 εσωτερικές σελίδες σε τελικό σχήμα 22 x 11 & ανάπτυγμα εξωφύλλου 5 πτυχώσεων. Η λήψη έγινε από το προεκτυπωτικό μας τμήμα με το πρόγραμμα Signa Station της Ηeidelberg , ακολουθεί το CTP (computer to plate) & τέλος η εκτύπωση σε 4χρωμη Heidelberg 70χ100

Press-kit της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου The Killing of a Sacred Deer, σχεδιασμένο από τον Βασίλη Μαρματάκη.

Κάπως έτσι μας εξήγησε τι ήθελε, ακριβώς έτσι το υλοποιήσαμε:

“Το ζητούμενο για το press-kit της ταινίας The Killing of a Sacred Deer, ήταν δημιουργηθεί κάτι κλινικό, απειλητικό και εύθραστο. Eίναι τυπωμένο σε λεπτό χαρτί επιστολών 43gr απο τα Χαρτιά Περράκη, αποτελειται από 64 σελίδες και μπαίνει σε μία πλαστική διαφανή θήκη. Λόγω του χαρτιού, σε κάθε σελίδα φαίνονται από κάτω τα επόμενα κείμενα σαν layers. Στο τέλος υπάρχουν οι 4 φωτογραφίες με τους ηθοποιούς, όπου ο Barry Geoghan λόγω του ρόλου του στο σενάριο παρουσιάζεται με την εξής σειρά: Colin Farell, Barry Geoghan, Nicole Kidman, Barry Geoghan, Colin Farell & Nicole Kidman, Barry Geoghan, Barry Geoghan, Barry Geoghan, Barry Geoghan, Barry Geoghan, Barry Geoghan, Barry Geoghan, Barry Geoghan, Barry Geoghan, Barry Geoghan, Barry Geoghan, Barry Geoghan, Barry Geoghan και Barry Geoghan.”

Την  λήψη αυτού του video που δεν είναι σε slow motion ,είναι σε πραγματικούς αργούς ρυθμούς ταχύτητας της μηχανής ,λόγω της ιδιαίτερης, ευαίσθητης υφής του χαρτιού( λεπτό χαρτί επιστολών 43gr από τα Χαρτιά Περράκη).

Αναγκαία συνθήκη για να επιτευχθεί το πέρασμά του από την  ασφαλή  διαδρομή των τεσσάρων σταδίων – πύργων χρωμάτων CMYK για να καταλήξει με απόλυτη ακρίβεια & σύμπτωση χρωμάτων στην έξοδό του. Αυτή την ιδιαίτερη διαδικασία ακολουθήσαμε ολοκληρώνοντας 4 οκτασέλιδα- 4 χρωμα – δύο όψεων.

(Mε την μέθοδο εκτύπωσης offset  σε 4χρωμη μηχανή HEIDELBERG έγινε η εκτύπωση του press kit για την ταινία του Γ.Λάνθιμου * The Killing of a Sacred Deer *).

colourscale
targets-bl
targets-br